• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

MLADI POLJOPRIVREDNICI

Ispis E-mail

👉Mladi poljoprivrednici koji već jesu ili će podnijeti Jedinstveni zahtjev za potporu za 2024. godinu imaju pravo na povećanje osnovnog iznosa potpore u iznosu od cca 80,00 EUR po ha, uz obvezu pohađanja edukacije namijenjene mladim poljoprivrednicima u trajanju od 6 sati i još 6 sati drugog tečaja po svom izboru.
👉Tvrtka ABECEDA AGRO d.o.o. je jedan od ovlaštenih predavača koji su sklopili Ugovor s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i dana 14. svibnja 2024. godine održat će u suradnji s Općinom Dubrava tečaj za izobrazbu mladih poljoprivrednika u Dubravi, u Kulturnom centru u Ulici svete Margarete 4, s početkom u 10,00 sati.
❗️Prijaviti se možete sami na web stranici akis.mps.hr

(https://akis.mps.hr/.../izobrazba.../edate/2024-05-14/) ili se javite vašim predavačima na brojeve mobitela: 098/488-965 ili 099/2185-158.

1 Plakat MLADI DUBRAVA page 0001

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije