• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

Uskršnja čestitka načelnika Općine Dubrava

 • Naslovna
 • Općini Dubrava 1,4 milijuna kuna za izgradnju reciklažnog dvorišta – na kućne adrese stižu i kante za odvojeno prikupljanje otpada

Općini Dubrava 1,4 milijuna kuna za izgradnju reciklažnog dvorišta – na kućne adrese stižu i kante za odvojeno prikupljanje otpada

Ispis E-mail

Općini Dubrava dodijeljeno je 1,4 milijuna kuna za izgradnju reciklažnog dvorišta. Takvu je odluku ovih dana potpisao ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, a isto je učinio i načelnik Tomislav Okroša.

-Ono što posebno veseli radi se o još jednom projektu koji smo uspješno aplicirali i gdje su nam odobrena sredstva. Riječ je o značajnim sredstvima za našu općinu. Svi znamo koliko je danas važno selektivno razdvajanje otpada i koliko je važno da smanjimo ukupnu količinu miješanog otpada- istaknuo je načelnik Tomislav Okroša.

Također, Fond za zaštitu okoliša i energetsku zaštitu odobrio je Općini 800 tisuća kuna za nabavku kanti za selektivno prikupljanje otpada, koje će biti podijeljene u svako od 1 400 domaćinstava.

-Svako domaćinstvo će dobiti spremnik za papir, plastiku i staklo, a postavit će se i sedam zelenih otoka- informirao je Antonio Badrov, koji je u Općini zadužen za rad na europskim projektima.

Kante koje će se podijeliti po domaćinstvima trebale bi stići u narednim tjednima, dok bi radovi na izgradnji reciklažnog dvorišta trebali bi krenuti još ove godine.

reciklažno 2reciklažno

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije