• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

Uskršnja čestitka načelnika Općine Dubrava

 • Naslovna
 • Poljoprivrednici, osigurajte svoju proizvodnju - država vam plaća 70% premije

Poljoprivrednici, osigurajte svoju proizvodnju - država vam plaća 70% premije

Ispis E-mail

thIEVGXO1T

Uspješni poljoprivrednici svjesni su da osiguranje i sigurnost u poslovanju nužno dolaze zajedno. Ali samo najuspješniji među njima ništa ne prepuštaju slučaju, već ulažu u osiguranje jer znaju da je to ulaganje u stabilnost.

Osigurajte svoje usjeve i nasade od posljedica vremenskih nepogoda (proljetnog mraza, tuče, požara, groma, oluje ili poplave) uz financijsku potporu od čak 70% plaćene premije osiguranja koju omogućava Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj i proračun RH.

·         Osiguranje usjeva pokriva gubitak poljoprivredne proizvodnje već od 20%.

·         Odmah po uplati 30% premije osiguranja, Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju možete predati zahtjev za odobravanje novčane potpore. Odobrena potpora isplaćuje se na račun osiguratelja, čime se zatvara vaša obveza kao ugovaratelja osiguranja.

Dođite na predavanje predstavnika Croatia osiguranja koje će se održati u ponedjeljak, 25.02.2019. u 18 h u vijećnici općinske zgrade u Dubravi.

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije