• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

Uskršnja čestitka načelnika Općine Dubrava

"USKRS U DUBRAVI"

Ispis E-mail

Udruga žena liječenih od raka dojke Sveta Margareta i župa Svete Margarete organizirali su treću po redu manifestaciju „Uskrs u Dubravi“, koja je održana pod pokroviteljstvom Općine Dubrava te načelnika Tomislava Okroše. Ovogodišnja manifestacija okupila je 35 izlagača od Osijeka do Čakovca.

-Želja nam je da na ovaj način Uskrsu damo onaj pravi smisao. To je jedna tradicija koju na ovaj način želimo i očuvati. Upravo su pisanice naša kulturna tradicija koju treba očuvati i njegovati- rekla je predsjednica Udruge žena liječenih od raka dojke Sveta Margareta Mira Turk.

Veliki obol organizatorima dala je i Općina koja je pokrovitelj manifestacije, na kojoj su u zabavnom dijelu programa nastupili vrtićanci iz Dječjeg vrtića Dubrava, školski zbor Osnovne škole Dubrava te Češka beseda.

-Ponosni smo na sve koji sudjeluju u ovome, a naša je želja da ovo postane tradicija te dodatni način promocije naše prelijepe općine- poručio je zamjenik načelnika Ante Grizelj koji je i svečano otvorio „Uskrs u Dubravi“.

Po završetku izložbe na Dolarevom je za sve Dubravce i njihove goste organiziran ručak, dok će u večernjim satima članovi Marijine legije iz Petrinje ispred župne crkve pripremaju glazbeno - scenski prikaz Isusova života, muke i uskrsnuća - Pasija, "Primjer sam vam dao...". 

 

eea35a6813abfca6dfeb4395ac42fa28 XL

56444945 2146356465400906 1769184633670336512 n

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije