• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

 • Naslovna
 • - UZGOJNO-PRODAJNI STOČARSKI CENTAR DUBRAVA – posjet ministrice poljoprivrede Marije Vučković

- UZGOJNO-PRODAJNI STOČARSKI CENTAR DUBRAVA – posjet ministrice poljoprivrede Marije Vučković

Ispis E-mail

 

          Ministrica poljoprivrede Marija Vučković jučer je posjetila Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Danijel Horvatić u Staroj Kapeli. Ondje se susrela s 20-ak mladih uzgajatelja simentalskog goveda, kao i vodstvom Središnjeg saveza hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda te Saveza uzgajivača simentalskog goveda Zagrebačke županije i Grada Zagreba koje je upoznalo ministricu s problemima i izazovima koje ovaj sektor nosi sa sobom, uključujući posljedice epidemije koronavirusa na proizvodnju.

          Obilasku je uslijedio radni ručak na temu ulaganja u uzgojno-prodajni stočarski centar Dubrava, što je drugi veliki problem ovog sektora. Na njemu se nadaju identificirati izvore financiranja kako bi se moglo krenulo u idejni projekt, a u koji bi, zaključuje Horvatić, također uključio okolne općine i županije koje drže simentalsko govedo.

          Sastanku je između ostaloga nazočio i načelnik Tomislav Okroša koji podupire ideju Centra za stočarstvo u Dubravi kao i naše poljoprivrednike iza kojih Općina čvrsto stoji.

m2     

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije