• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

OBAVIJEST potrošačima vode

Ispis E-mail

Naselja Celine, Gaj, Dijaneš, Krkač, Brezani, Rakovec, Banićevec, Vrhovec, Samoborec, Negovec, Peskovec,
naselje Stjepana Radića, Konak, ulice Krunoslava Kutena i Cerje, dio ulica u Luki od kućnog broja 101 do 293, Gradec, Gradečki Pavlovec, Cugovec, Potočec, Grabrić,
Lubena, Salajci, Tučenik, Buzadovec, te naselja općine Dubrava
na području POSLOVNE JEDINICE VRBOVEC.

U utorak, 27. srpnja 2021. godine od 07:00 do 18:00 sati neće imati vode zbog radova na magistralnom cjevovodu
DN 500 mm (Zagreb-Vrbovec) u Dugom Selu sa kojeg se navedena naselja opskrbljuju vodom.
Građani se mogu pitkom vodom opskrbiti u krugu Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o. u Poslovnoj Jedinici Vrbovec, Kolodvorska 29,Vrbovec.

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju.


Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije