• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

Obavijest

Ispis E-mail

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA I ZAINTERESIRANIM STANOVNICIMA DA SE PRIJAVA ŠTETA OD PRIRODNE NEPOGODE - SUŠE ZA 2022. GODINU MOŽE PRIJAVITI SVAKI RADNI DAN do 08.09.2022. od 7-15 h

U PRIJEMNOM UREDU JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA koji je privremeno smješten u PROSTORIJAMA KULTURNOG CENTRA, na adresi Ulica Svete Margarete 4, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Za prijavu treba priložiti :


1. Propisane obrasce (koji se nalaze na internet stranici Općine Dubrava i u prijemnom uredu JUO-a)
2. Prvu stranicu prijave poticaja ( MIBPG) za 2022.-preslika
3. Stranicu sa prijavom površina za poticaje -preslika
4. Privola/suglasnost za obradu i objavu osobnih podataka.

Odluka o proglašenju prirodne nepogode - suša za 2022.

Obrazac Privole/suglasnosti za obradu i objavu osobnih podataka možete preuzeti ovdje

Obrazac EN-P- poljoprivredne kulture možete preuzeti ovdje

Obrazac EN-P-trajni nasadi možete preuzeti ovdje

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije