• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

 • Naslovna
 • (Više od 200 mažoretkinja sudjelovalo na Božićnom turniru u Dubravi)

(Više od 200 mažoretkinja sudjelovalo na Božićnom turniru u Dubravi)

Ispis E-mail

Uz dubravske mažoretkinje, svoje umijeće su pokazale i mažoretkinje iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice i Vrbovca. 

Dubravske mažoretkinje po prvi su puta domaćin Božićnog mažoret turnira, koji se održava u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava. Natjecanje je okupilo više od 200 mažoretkinja, a uz domaće natjecateljice, njih 31-nu, svoje umijeće su pokazale i mažoretkinje iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice i Vrbovca.

-Ovo je jedan lijepi adventski početak za koji vjerujem kako će postati tradicionalnim- kazala je voditeljica Dubravskih mažoretkinja Nataša Puhalo, čije su se djevojčice u posljednje dvije godine okitile državnim naslovom.

-Sljedeće godine ako bude sve po planu idemo po treći puta po naslovom. Znam da marljivo treniramo i radimo, a u tome nas podržavaju roditelji, škola i naša općina- istaknula je Nataša, rekavši nam kako interes djevojčica za mažoret plesom ne jenjava.

-Kada smo krenuli imali smo 6 do 8 curica, a sada nas je 45. Dubrava jako voli mažoretkinje i jako mi je drago što je tome tako- zaključila je voditeljica Dubravskih mažoretkinja Nataša Puhalo.

Natjecanje je svečano otvorio saborski zastupnik i općinski načelnik Tomislav Okroša.

Izvor fotografija: 01PORTAL i PRIGORSKI HR. 

mazoretkinje 

 

 

          

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije