• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

 • Naslovna
 • ("BOŽIĆNA BAJKA" na izletištu Mlađan - škola klizanja)

("BOŽIĆNA BAJKA" na izletištu Mlađan - škola klizanja)

Ispis E-mail

Na izletištu Mlađan počela “Božićna bajka”, Općina Dubrava po prvi puta ima i klizalište

Izletište Mlađan, ove godine priprema “Božićnu bajku” na svojem imanju u Ladini, gdje je postavljeno natkriveno klizalište, na idiličnoj lokaciji uz šumu i jezero. Svečano otvorenje manifestacije održano je u petak, a čast da otvori “Božićnu bajku” pripala je načelniku Tomislavu Okroši.

Povodom otvorenja članovi Klizačkog kluba Medo izveli su bajku na ledu- Alisu u zemlji čudesa, a okupljene goste zabavljao je glazbeni duo Irma i Jan. Kako smo mogli čuti od organizatora, ovako veselo bit će tijekom cijelog vremena trajanja “Božićne bajke”.

-Željeli smo zaokružiti cijelu ovu priču s voćnjacima koju je pokrenuo naš pokojni otac, da bi brat i ja sada sve zaokružili otvaranjem izletišta. Uspjeli smo uz pomoć EU fondova izgraditi ovu našu priču- započeo je razgovor Josip Mlađan, koji nas je upoznao i s bogatom gastronomskom ponudom koja će se narednih tjedana nuditi na njihovom Izletištu.

-Hvalevrijedna inicijativa obitelji Mlađan uz dobru gastronomsku ponudu i klizalište vjerujem kako će privući brojne posjetitelje- istaknuo je načelnik Tomislav Okroša, rekavši nam kako je Općina za više od 400 mališana osigurala školu klizanja.

-To je naš poklon za njih za vrijeme školskih praznika.

Ovo je samo mali djelić onoga što se u Dubravi očekuje u ovo blagdansko vrijeme, u kojem sudjeluju brojne dubravske udruge koje pripremaju programe za adventske vikende koji nam dolaze.

Izvor fotografija: 01PORTAL i PRIGORSKI HR. 

316607033 673417831047747 4823021596047573819 n 1920x1280 mladankliz

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije